Fruit tegen Corona?

Fruit tegen Corona?

We hebben er allemaal mee te maken, het Coronavirus. Om je goed te beschermen tegen het Coronavirus is het belangrijk dat je een goede weerstand hebt. Slaapgebrek, stress en een periode ongezond eten, hebben hier invloed op. Met een lagere weerstand is je natuurlijke afweer verzwakt en is je lichaam meer kwetsbaar. Je kunt dus meer doen dan de veel gehoorde maatregelen.

Voeding!

Het is natuurlijk altijd belangrijk om op je voeding te letten. Met de juiste voeding kun je je weerstand versterken! Vitamine C is belangrijk bij het in stand houden van een goede weerstand.
Wat kun je eten om Vitamine C binnen te krijgen?
Fruit zoals citrusvruchten, kiwi’s, bessen en aardbeien. Groente en aardappelen, met name in koolsoorten, rode paprika, broccoli en witlof. Bij je ontbijt kun je de dag al goed starten door bijvoorbeeld yoghurt met fruit te eten.

 

Werkfruit

Veel mensen brengen veel tijd door op hun werk. Waarom dan ook niet gewoon bewuster en gezonder eten? Zorg bijvoorbeeld voor fruit en groentesnacks op je werkplek. In plaats van zoetigheid als tussendoortje kun je ook een gezonde snack nemen. Met een wekelijkse levering van VitaminenExpress ben je al een stuk op de goede weg. We leveren verse gezonde snacks voor op de werkplek. We zorgen zelf voor variatie en dus ook voor Vitamine C, zoals mandarijnen, sinaasappel, kiwi, snackpaprika, etc.

Verder nog goed om te weten:

Vitamine C is oplosbaar in water. Groente met deze vitamine kun je daarom het beste in weinig water en niet te lang koken. Snijd groente ook niet in te kleine stukken.

Gezonde groet, VitaminenExpress

Neem direct contact op!

Verzenden
Verzenden

Neem direct contact op!

Verzenden
Verzenden